Soita:  045 323 3030

Ylistönmäentie 18 A 6 40500 JYVÄSKYLÄ

Sähkösuunnittelu- ja konsultointi

Sähkösuunnittelu Piispanen Veli-Pekka

Olemme vuonna 1984 perustettu sähkösuunnittelua ja -konsultointia harjoittava yritys. Toimialueemme kattaa koko Suomen.

Lue lisää palvelustamme »

Sijaintimme:

Ylistönmäentie 18 A 6
40500 JYVÄSKYLÄ
Puh. 045 323 3030
toimisto(at)vppiispanen.fi
www.v-ppiispanen.fi

Katso kartasta »

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähkösuunnittelu Piispanen Veli-Pekka Oy
Ylistönmäentie 18 A 6
40500 Jyväskylä

Y-tunnus: 06896311
Puh: 0400 242 205

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähkösuunnittelu Piispanen Veli-Pekka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

  • Asiantuntevaa sähkösuunnittelua ja -konsultointia koko maahan

  • Sähkö-, valaistus-, tietoliikenneverkko-, tele- ja turvasuunnitelua sekä uudis- että korjauskohteisiin

  • Suunnittelupalveluita vuodesta 1984 lähtien

  • Neuvottelevat sähkösuunnittelijat NSS ry:n jäsen

Asiantuntevaa sähkösuunnittelua

Toimenkuvaamme kuuluu sähkö-, valaistus-, tietoliikenneverkko-, tele- ja turvasuunnittelu sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa.

Lue lisää palvelustamme.

Katso yrityksemme referenssit.

Yrityksessämme toteutetaan kuluvan vuoden aikana omistajanvaihdos.
Lue lisää ja tutustu samalla uusiutuviin kotisivuihimme >>

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähkösuunnittelulle tai muulle palvelullemme.

Vankan kokemuksen omaavina suunnittelijoina olemme valmiita palvelemaan Teitä sähkösuunnitteluun ja -konsultointiin liittyvissä asioissa.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa